Zorg voor een leuk bedankje op je trouwdag

Er wordt gezegd dat je trouwdag, samen met de geboorte van je kinderen, een van de mooiste dagen is van je leven. De voorbereiding is vaak niet te onderschatten, maar de echte trouwdag met al je vrienden en familie is een dag om nooit meer te vergeten. Om ervoor te zorgen dat al je gasten een extra leuke herinnering hebben aan jullie dag, kan je leuke trouwbedankjes voorzien die ze mee kunnen nemen wanneer ze naar huis gaan.

Opties genoeg

Er zijn heel wat mogelijkheden om originele trouwbedankjes te voorzien voor je gasten. Een van de meest voorkomende cadeautjes zijn kleine zakjes snoep. Vaak staat er dan op het zakje een foto van het getrouwde koppel. Indien je een cadeautje wil voorzien dat geen vervaldatum heeft, kan je een leuke magneet voorzien die je gasten op hun koelkast kunnen hangen. Zo denken ze altijd terug aan jullie trouwdag wanneer ze de koelkast willen open doen. Als je volledig zelf iets wil maken, is het ook mogelijk om enkel een label of een klein kaartje te laten drukken met jullie naam en boodschap op. Dat kan je dan bij je zelfgemaakt bedankje steken. 

Daarnaast zijn er ook verschillende manieren om je trouwbedankjes te presenteren. Wanneer het iets kleins is, kan je een presentatiedoos laten maken met enkele foto’s van jullie als pasgetrouwd koppel en de trouwdatum. Je kan ook kiezen voor foto’s van over de jaren heen van jullie als koppel. Indien je geen fan bent van foto’s kan je ook enkel je namen en trouwdatum laten bedrukken. 

Fotogeschenken voor elke gelegenheid


Of het nu voor een verjaardag, een communie of een geboorte is, er bestaan fotogeschenken voor elke gelegenheid. Vaak is het leuker om een fotogeschenk cadeau te geven. Het zorgt voor een iets persoonlijkere touch en is toch waardevoller dan een ander geschenk. Voor ouders en grootouders is het daarnaast ook nog een leuke herinnering om bij te houden voor later. Ook hier zijn er mogelijkheden genoeg. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een koekjesdoos te laten bedrukken. Drinkt je mama of papa graag koffie? Dan kan je een leuke koffiemok met een foto van jou en eventuele zussen of broers geven.

Wil je liever een cadeau geven waar ze dag en nacht van kunnen genieten? Ga dan voor een origineel sierkussen met een foto of boodschap op. Zo ben je zelfs dicht bij hen als ze slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *