Upgrade je feest met een beamer

Organiseer jij binnenkort een feestje, en ben je nog op zoek naar iets wat de sfeer bevordert? Naast het hebben van leuke muziek op de achtergrond en lekkere hapjes, is het ook belangrijk om je gasten te vermaken. Veel mensen vinden het namelijk ook vermoeiend om de hele avond te dansen of te kletsen. Als oplossing zou je een beamer aan kunnen schaffen. Met deze beamer kan je zeer veel verschillende beelden laten zien, waarvan een paar goede voorbeelden in deze blog worden besproken.

De beamer als sfeerbeeld

Misschien heb je er zelf nooit over nagedacht, maar als je een beamer ophangt hoef je niet direct iets te laten zien waar mensen direct naar kijken. Een beamer met scherm kan namelijk functioneren als heel gezellig achtergrondbeeld. Het ligt dan ook maar aan het feest wat voor beeld jij wilt laten zien. Wil je het super gezellig en knus maken? Zet dan de ‘openhaard aan’ op het beeld. Wil je juist dat mensen veel gaan dansen? Zoek dan een video op van een festival en plaats dit op de achtergrond van je feest. Er zijn veel verschillende beamers die je hiervoor zou kunnen aanschaffen, maar een van de populairste die ook betaalbaar is, is de epson beamer. Deze kun je gemakkelijk online aanschaffen.

Grappige slideshows tonen

Hiernaast kan de beamer ook dienen als vermaak. Als er een verjaardag wordt gegeven is het altijd grappig om iemand bijvoorbeeld voor schut te zetten met gekke foto’s, of zou je juist een hele presentatie slideshow kunnen maken met bijvoorbeeld een quiz. Door de beamer te gebruiken kan iedereen de foto’s zien en/of kan iedereen meespelen met hetgeen wat jij hebt bedacht. Dit zou je bijvoorbeeld ook leuk in de tuin kunnen doen met lekker weer, of in een partytent. 

Voetbalwedstrijden kijken

Als laatst is het natuurlijk ook feest als er een leuke voetbalwedstrijd te zien is. Met een WK of een EK wedstrijd is het samen kijken vooral zeer geschikt. Trommel al je vrienden en vriendinnen bij elkaar en zet de beamer met beamer scherm neer om de wedstrijd op af te spelen. Zorg dat iedereen wat hapjes meeneemt, en dan kan jij zorgen voor ijskoud bier. Gegarandeerd een super gezellige avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *