Tips voor een onvergetelijke surpriseparty

Bereikt je vriend(in), familielid of kennis binnenkort een leeftijd die op een speciale manier moet worden gevierd? Dan is een surpriseparty misschien wel het beste idee. Bij het regelen voor een surpriseparty komt veel kijken, daarom zijn deze tips op een rij gezet zodat je niets over het hoofd ziet. 

Locatie 

Misschien wel het belangrijkste om te regelen bij een surpriseparty is de locatie. Waar ga je het feest geven? De jarige mag van de voorbereidingen niets door hebben, maar een feest in eigen huis is natuurlijk wel het leukst. Zorg er daarom voor dat de jarige een tijd lang niet aanwezig zal zijn op de locatie. 

Het plan

Natuurlijk moet degene die je verrassen wil wegblijven van de locatie en dat kan soms voor problemen zorgen. Zorg daarom dat er een plan is, zodat degene die verrast moet worden niet onverhoopt op de locatie binnen komt lopen. Ook moet er een excuus bedacht worden om de jarige naar de locatie toe te lokken zodra het feest kan beginnen. 

Decoratie

Het feest moet leuk en toepasselijk versierd worden. Zorg daarom voor slingers, ballonnen en vlaggetjes. Als de jarige bijvoorbeeld een bepaalde leeftijd heeft bereikt is bedrukte decoratie met de leeftijd erop ook altijd leuk, bijvoorbeeld een spandoek met 30 jaar of nummer ballonnen met de bijbehorende getallen. Kijk eens op DeSpandoekgigant.nl voor meer leuke spandoeken.

De genodigden

Wie je uitnodigt op het feest moet goed doordacht worden. Je moet natuurlijk geen vrienden of vriendinnen van de jarige vergeten. Zorg er daarom voor dat je goed uitzoekt met wie degene allemaal omgaat. 

Eten en drinken

Het regelen van eten en drinken kan ook lastig en duur zijn. Een goede tip is dan dat alle gasten zelf iets klaarmaken voor het feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *