Tips voor een dag uit in Zwolle

Wil jij een dagje uit in Zwolle? Dat vinden wij een goed idee! Zwolle is een prachtige stad waar je je ontzettend goed kan vermaken. Je hoeft je in Zwolle in ieder geval niet te vervelen, maar zorg ervoor dat je weet waar je terecht kunt en wat je kunt zien. Het zou namelijk zonde zijn als je leuke hotspots in Zwolle zal missen.

Parkeren

Er zijn in Zwolle diverse parkeergarages waar je je auto veilig neer kan zetten. Het nadeel is echter dat dit erg prijzig is, waardoor je misschien ook de goedkopere parkeerplekken in Zwolle zou willen weten. Je kunt net buiten de binnenstad goed parkeren bij bijvoorbeeld Turfmarkt of ‘t Streekien. Dit zijn openbare parkeerplekken waar je voor een goedkoop tarief kan parkeren

#Opgezwolle

Sinds kort staat er in het Wezenlandenpark de tekst #Opgezwolle. Dit is afgeleid van de tekst in Amsterdam, namelijk IAmsterdam. Opgezwolle is in Zwolle een bekende term. Het is bedoeld als uiting voor vrijheid en veiligheid in deze prachtige stad. 

Eten in Zwolle

Bij een dagje uit hoort natuurlijk ook een hapje eten. Voor een restaurant in Zwolle kun je eens gaan kijken op de grote markt. De grote markt heeft diverse restaurants waar je ontzettend gezellig kan eten. Een restaurant op grote markt Zwolle is bijvoorbeeld Blij Zwolle. Een bekend restaurant in Zwolle waar je heerlijk kunt eten en drinken. 

Wezenlandenpark

Voor een heerlijke wandeling kun je naar het Wezenlandenpark gaan. Dit park kun je misschien beter kennen van de vele festivals die er worden gehouden. Denk aan het bevrijdingsfestivals of Lepeltje Lepeltje festival. Je kunt hier prachtig langs het water wandelen en de wandeling afsluiten met een drankje op het strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *