Leren en spelen tegelijk

balans speelgoed

School is voor kinderen de plaats om te leren, ook tijdens de pauze waarin zij lekker met elkaar spelen kun je met balans speelgoed de balans en motoriek verbeteren. Leg bijvoorbeeld een parcour neer van stenen waarop zij moeten lopen om de overkant te bereiken, op deze manier worden de vaardigheden en de balans getraind. Voor kinderen in de groei is het belangrijk dat de fysieke ontwikkeling ook doorgaat. Bij kinderspel.net vind je leerzaam speelgoed voor de ontwikkeling van kinderen.

Voor verschillende scholen geschikt

Het balans speelgoed in de webshop is uitstekend geschikt voor verschillende scholen, je kunt het onder andere gebruiken voor het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, kinderopvang en de basisschool. Therapeuten maken ook gebruik van het speelgoed om kinderen weer te laten herstellen na bijvoorbeeld een ongeval. Maar ook in  de tuin kun je de kinderen spelenderwijs laten spelen met het speelgoed, ongemerkt zijn de kinderen aan het werken aan hun balans en motoriek. 

balans speelgoed

Leuk spelen voor de kinderen

Kinderen vinden het leuk om te spelen, het kost dus geen enkele moeite om ze te laten spelen met het balans speelgoed. Spelenderwijs ontwikkelen ze een betere balans, maar ook komt het de motoriek van het lichaam ten goede. Door veel te oefenen met klasgenootjes krijg je de balans onder de knie, hoe beter het gaat hoe sneller je het parcour af kunt leggen. In de webshop van kinderspel.net heb je naast het speelgoed voor de balans nog veel ander leerzaam speelgoed. ook de speeltafels zijn een groot succes in de shop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *