Festivals en aftermovies, welke zijn de bekendste?

aftermovie

Kun jij ook niet wachten tot het volgende festivalseizoen? De beste manier om in deze behoefte te voorzien is door naar voorgaande festival edities terug te kijken. Aftermovies zijn de afgelopen jaren dan ook een ware hit geworden. Een visuele, complete festivalervaring verpakt in een gelikte video van een aantal minuten, dat is een aftermovie. Perfect beeldmateriaal om nog eens na te genieten van voorgaande edities en de adrenaline en lust voor aankomende festivals aan te wakkeren.

aftermovie

De populairste festivals en aftermovies in Nederland

Natuurlijk is er niets dat kan tippen aan het festival zelf, toch geven aftermovies een mooie samenvatting en heerlijke sfeerimpressie weer. Tot Nederlands populairste en bekendste festivals behoren onder meer Lowlands, Defqon, Pinkpop en Dominator. Het zal je dan ook niet verrassen dat een aantal aftermovies van deze festivals inmiddels al miljoenen keren bekeken zijn. Mensen die er bij waren, willen visueel nog meerdere keren kunnen nagenieten en de mensen die er niet bij waren worden nieuwsgierig gemaakt.

De bekendste Wereldwijd

Verleggen we de grenzen en kijken we naar ’s werelds bekendste festivals en aftermovies dan mogen Tommorowland, Glastonbury, UMF, Coachella en Sziget zeker niet ontbreken. Van de dichtbij gelegen Belgische vrienden tot aan Californië en de Hongaarse hoofdstad Boedapest, ’s werelds populairste festivals zijn goed verspreid. Jaar na jaar is daarbij opnieuw het doel om een aftermovie te creëren die de absolute wauw-factor geeft.  En met succes, zo tikken de mini-filmproducties van ’s werelds bekendste festivals gemakkelijk miljoenen kijkers aan. De verschillen lopen hierbij uiteen tot een ‘kleine’ twee miljoen views tot maar liefst bijna 200 miljoen kijkers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *