Een spectaculair uitje gezocht? Buggy rijden is een ideale optie!

Buggy rijden Twente

Staat er binnenkort weer een bedrijfsuitje op het programma of zou je graag eens met familie of vrienden een leuke activiteit willen ondernemen? En mag er bij deze activiteit ook best wat actie aan te pas komen? Welnu, aan deze plannen kun je uiteraard op diverse manieren invulling geven, maar buggy rijden in Twente (ideale omgeving voor buggytochten) is wel het ultieme voorbeeld van een spectaculaire belevenis. Normaal gesproken ga je dan eerst aan de hand van een professionele instructeur de buggy leren besturen, waarna ja daadwerkelijk zelfstandig in een buggy over onverharde paden mag scheuren.

Safety first

Een buggy besturen over onverharde paden, dat doet gegarandeerd het hart sneller kloppen. De verleiding is dan ook altijd groot om de limiet op te zoeken. Ondanks dat hoor je natuurlijk eigenlijk voor alles te zorgen dat het allemaal veilig blijft. Dit doe je door bijvoorbeeld de volgende tips op te volgen:

Ga pas zelf met een buggy rijden als je zeker weet dat je goed genoeg geïnstrueerd bent en wanneer je genoeg zelfvertrouwen hebt.

Als bestuurder of bijrijder van een buggy kun je het best altijd een veiligheidsbril dragen. Dit voor het niet heel onwaarschijnlijke geval dat er stof en zand in je gezicht en in je ogen komt.

Vraag aan de verhuurders en instructeurs van de buggy’s hoe zij de veiligheid waarborgen.

Buggy rijden Twente

Zo maak je er zeker een leuke dag van

Buggy rijden wordt meestal het best ervaren wanneer je over onverharde zandpaden rijdt. Door heidezand heen crossen is natuurlijk ook geweldig. Vind je jezelf op een gegeven moment een geoefende buggyrijder? Dan kun je misschien de grens verleggen en een race aangaan tegen een andere aardige bestuurder. Je kunt dan daadwerkelijk tegen elkaar racen, maar ook kun je allebei zelfstandig een parcours afleggen en naderhand concluderen wie dit als snelste deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *