Drie redenen om een bruiloft dj te boeken

Bruiloft dj

Ga je binnenkort trouwen? Dan zijn er veel zaken waar je aan moet denken. Natuurlijk staat de bruidsjurk hoog op het lijstje, maar ook de catering, de locatie en de uitnodigingen moet je regelen. Wil je dat jouw bruiloft een onvergetelijke dag wordt, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten? Vergeet dan niet om een bruiloft dj te boeken bij DJ’s 4 PARTY.

Twijfel je of je een deel van jouw bruiloft budget moet reserveren voor een dj? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven we je drie redenen om een dj te boeken voor jouw grote dag.

Je feest is gegarandeerd een succes

Na een prachtige dag wil je jouw bruiloft knallend afsluiten. Huur je een dj bruiloft in, dan weet je zeker dat de mooiste dag van je leven goed wordt afgesloten. Met je partner, je familie en je vrienden de dag swingend afsluiten op de dansvloer: wie wil dat nu niet?! Huur je een dj van DJ’s 4 PARTY in voor jouw bruiloft, dan weet je zeker dat je gasten deze feestelijke dag nooit meer zullen vergeten.

Je hoeft zelf niets te regelen

Huur je geen dj in, maar ga je zelf aan de slag met de muziek? Dan moet je alle randzaken ook zelf regelen. Denk hierbij aan de dansvloer decoratie, de verlichting voor op de dansvloer en natuurlijk de geluidsinstallatie. Huur je een dj van DJ’s 4 PARTY in voor jouw bruiloft, dan hoef je hier niet over na te denken. De dj draait niet alleen de sterren van de hemel op je feest, maar zorgt er bovendien voor dat alle ingrediënten voor een geslaagde party aanwezig zijn. Denk hierbij aan een professionele geluidsinstallatie en discolampen.

Je bepaalt zelf de muziek

Ben je bang dat je de controle uit handen moet geven als je een dj bruiloft inhuurt? Geen zorgen, dit is zeker niet het geval. Je kunt namelijk een playlist aanleveren bij jouw dj van DJ’s 4 PARTY. Zijn er bepaalde nummers die je zeker wil horen tijdens je feest? Dan voeg je deze gewoon toe aan de playlist. Tijdens de feestavond is het mogelijk om verzoeknummers in te dienen. Het is jouw feestje, dus onze dj zal ervoor zorgen dat jouw favoriete nummers daadwerkelijk gedraaid worden.

Onze corona regeling

Gooit corona roet in het eten? Vervelend! Gelukkig hebben wij een speciale corona regeling. Moet je jouw bruiloft verzetten door aangescherpte coronamaatregelen, dan kun je bij ons gewoon een nieuwe datum inplannen. Hier hoef je geen extra kosten voor te betalen. Dit betekent dat corona er in ieder geval niet voor kan zorgen dat jouw rekening bij DJ’s 4 PARTY zal stijgen.

Direct een dj boeken

Ben je overtuigd en wil je een dj regelen voor jouw bruiloft? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de website. Meer weten over onze diensten, voor je een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *