Drie leuke ideeën voor een jubileumfeest

jubileumfeest

Vier je binnenkort een jubileumfeest en wil je het groots aanpakken? Dan zijn er een hoop leuke dingen die je kunt doen. Als de inspiratie even niet tot je komt, dan ontdek je hier drie leuke ideeën voor een jubileum.

jubileumfeest

Diner en muziek

Het is een klassieker maar dat is omdat het ook gewoon heel leuk is: organiseer een mooi diner met een bandje om te dansen. Een drankje erbij en goed eten maken een avond gegarandeerd leuk. Als je zelf niet te veel tijd kwijt wil zijn aan de voorbereiding dan kun je een cateringbedrijf inhuren. Zij nemen alles dan uit handen.

jubileumfeest

Een escaperoom

Als je viert met een niet al te grote groep, dan is een escaperoom een heel leuk idee. Dit is een soort spel dat zich afspeelt in 1 of een aantal kamers. Samen met je gezelschap moet je allerlei puzzels oplossen om te ontsnappen uit de kamer. Elke escaperoom heeft een eigen verhaal en eigen thema. Zoek iets dat past bij jou en je gezelschap.

Maak een festival na

Is het tijd om het echt groots aan te pakken? Wil je bijvoorbeeld je al je medewerkers trakteren op een geweldig bedrijfsfeest? Dan kun je van jouw jubileumfeest een festival maken!