Deze oorbellen passen goed bij jouw feest outfit

Als je naar een feestje, festival, of gewoon naar de kroeg gaat. We willen allemaal ons beste beentje voorzetten. En bij een leuke outfit kunnen gave oorbellen echt niet missen! Lees snel verder om erachter te komen wat voor soort oorbellen nu trendy zijn.

1. Oorringen

Oorringen zijn alweer een hele tijd helemaal hip en trendy en in allerlei vormen, maten en kleuren te verkrijgen. Wat nu bijvoorbeeld helemaal in trek is zijn oorringen met een wat arme vorm dan je normaal gewend bent; boven en onder zijn de oorringen rond van vorm maar in het midden loopt het even rechtdoor. Ook oorringen met hangertjes (juist ook gepersonaliseerd) zijn echt trendy!

2. Oorpiercings

Oorpiercings zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld. Zo kennen we bijvoorbeeld allemaal wel de helixpiercing maar andere piercings, zoals een gave tragus piercing, coole daith- of conchpiercing zijn ook zeker helemaal in trek. Wil je niet gelijk voor een piercing in het kraakbeen gaan dan kun je ook earcuffs kopen, dit zijn ‘nep’ piercings die je op vele verschillende manieren kunt dragen.

Ben je op zoek naar gave oorbellen, oorpiercings of andere sieraden? Klik dan hier om een kijkje te nemen op de website van My Unique Style.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *