De leukste uitjes voor meer teambuilding

In 2020 was het voor de meeste bedrijven ontzettend lastig om zakelijke uitjes te organiseren. Werken aan teambuilding was dan ook bijna onmogelijk. Dit terwijl teambuilding erg belangrijk is voor een team. Het zorgt voor betere team spirit, het motiveert collega’s beter te presteren, collega’s leren elkaar beter kennen en hierdoor leren collega’s beter met elkaar te communiceren op werkgebied. Zo kom je er namelijk achter hoe je een collega op de juiste manier benadert en iets bespreekt. In 2021 hopen we meer zakelijke uitjes te kunnen plannen. Laten we voor nu kijken naar de verschillende mogelijkheden die waarschijnlijk mogelijk zullen zijn op korte termijn.

Cultuursnuiven in eigen land!

Niks is leuker dan met je team cultuursnuiven. Dit hoeft niet te duur en niet ver te zijn. We kunnen in ons kikkerland een hoop verschillende dingen doen samen. Denk aan een privé rondvaart in Amsterdam waar je de stad op een totaal andere manier leert kennen. Zijn jullie vaker in Amsterdam geweest of is het de locatie van het bedrijf? Dan is het leuker om een luxe rondvaart te organiseren in een andere stad.

Virtueel teambuilden

We weten natuurlijk nog niet wanneer het mogelijk is om weer op pad te gaan met elkaar. Tot die tijd kunnen we virtueel diverse evenementen organiseren voor teambuilding. Laten we hier heel creatief in zijn:

  • Organiseer een virtuele silent disco!
  • Een online borrel met interactieve spellen. Zo kun je een bordspel bouwen met daarop allemaal activiteiten die iemand moet uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat men niet uren achter een laptop zit, maar dat je met elkaar kunt lachen en kunt kijken naar wat iemand als opdracht uitvoert.
  • In plaats van één meeting, kun je speeddates organiseren. Denk aan bijvoorbeeld groepjes van 5 die iets moeten uitvoeren. Na een bepaalde tijd switch je van team en leer en spreek je zo weer andere collega’s kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *